Nieuw seizoen dramaserie ‘Judas’ dit najaar te zien bij Videoland

Kort na de rechterlijke uitspraak tegen Willem Holleeder geeft Videoland de eerste beelden van het nieuwe seizoen van de Original dramaserie ‘Judas’ vrij. Het tweede seizoen, met als titel ‘Judas II: Dagboek van een Getuige,’ is dit najaar te zien bij Videoland.

‘Judas II: Dagboek van een Getuige’ toont het ontroerende relaas van een vrouw die afscheid heeft moeten nemen van een werkzaam leven, van een moeder die probeert het goede te doen voor haar kinderen en kleinkinderen, van een zus en vriendin die haar omgeving altijd op sleeptouw neemt, én van een getuige in de zaak tegen haar broer Willem: Astrid Holleeder.

Gijs Naber, Rifka Lodeizen en Marit van Bohemen keren terug in dit seizoen. De beklemmende serie is het vervolg op ‘Judas’ dat in 2019 verscheen bij Videoland en laat zien hoe justitie met getuigen omgaat. De serie is geschreven door Thomas van der Ree, de regie is in handen van Remy van Heugten en Fiction Valley neemt de productie voor zijn rekening.

‘Judas II: Dagboek van een Getuige' is dit najaar te zien bij Videoland. Het eerste seizoen is al in zijn geheel te zien.